Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες έως το σήμερα με εναλλαγές μουσικών ακουσμάτων, από κλασική μουσική μέχρι λαϊκή και μοντέρνα, χάρισαν στο κοινό που παραβρέθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, τα τρία μουσικά σύνολα και οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες από τους δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού, Βριλησσίων, Χαλανδρίου.

Μεταξύ άλλων, ακούσθηκαν μελωδίες από τον Ξένο Κινηματογράφο, κλασικές μελωδίες Μότσαρτ και Μπράμς μέχρι Bon Jovi, Donna Summer, Αbba αλλά και Τσιτσάνη, Κ. Τουρνά και Μ. Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σ. Ρούσσος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξ. Μανιατογιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γ. Κουράσης, ο κ. Α. Μαυραγάνης Αντιδήμαρχος του Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, η κυρία Ν. Αγγελάκη και ο κ. Α. Γάτος Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλανδρίου κ.κ. Σ. Γκάγκας, Ε. Χριστούλη, Δ. Χριστουλάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Λυμπεράτος, Κ. Αγγελής, Ε. Κατούφα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του.